Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Een bromfietser is de 23ste verkeersdode geweest

Foto - Avinash Bhola
Aanrijding met dodelijk afloop
De bromfietser kwam vandaag om het leven bij een verkeersongeval te Lelydorp. Dit incident gebeurde vanmiddag en volgens de eerste berichten was de bromfietser op slag dood.
De aanrijding gebeurde tussen een personenauto en de bromfietser. Hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden, is nog niet bekend.
Onderzoek is nog gaande, later meer info hier omtrent 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen