Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Taxichauffeur berooft klanten

Een taxichauffeur heeft woensdagavond twee klanten (20 en 21) in Paramaribo beroofd van een tas inhoudende USD 900, persoonlijke documenten en twee mobiele telefoons. 
De slachtoffers liepen over straat en zagen aan de Fajadjanstraat een witgelakte wagen met een taxibord op het dak. Zij vroegen de bestuurder om een taxirit voor hen te rijden naar de Johan Adolf Pengelstraat om geld te halen. Bij hun terugkeer stapten zij in dezelfde taxi. Vanwege de drukte reed de taxichauffeur via de Waakhuizenlaan.
Op een gegeven moment stopte de bestuurder en hij stapte meteen uit. Hij bedreigde de slachtoffers met een mes en liet hen uitstappen zonder hun bezittingen. De taxichauffeur reed met de spullen weg in de richting van de Coesewijnestraat en liet de klanten achter. De slachtoffers liepen geen letsel op. Zij alarmeerden de politie en deden aangifte. Zij konden het kenteken van de taxi niet aangeven. Het voertuig was niet voorzien van achter kenteken. Zij wisten niet hoe de bestuurder gekleed was. De politie is nog bezig de rover op te sporen.
Times Suriname

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen