Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

President Bouterse Feliciteert zijn Gudu via FacebookOok de president van Suriname gaat mee met de tijd. Dat bleek vandaag toen hij zijn ‘gudu’ feliciteerde op Facebook. De Surinaamse First Lady Ingrid Bouterse-Waldring viert vandaag namelijk haar 58ste verjaardag. President Bouterse, zelf 73, maakte daarom deze speciale post voor haar, inclusief emoticons.

Op deze mooie woensdag feliciteer ik mijn echtgenote met haar 58 ste verjaardag. Ik wens haar heel veel liefde toe, gezondheid en God zijn rijkste zegen. Geniet van je dag gudu!

Ingrid Jolanda Waldring is de tweede vrouw van Bouterse. Ze zijn in 1990 met elkaar getrouwd en hebben samen een een dochter Jen-ai. Ook hebben zij vijf pleegkinderen in verschillende leeftijden. Zo zag de post eruit op Facebook:

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen