Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Kaarten voor de eerste twee shows van Roué Verveer waren binnen een half uur uitverkocht

Vanmorgen begon in Paramaribo de voorverkoop van de speciale one-man show van Roué Verveer in juli in Suriname. 
Mensen stonden al vanaf 08.00u in de rij en de kaarten voor de eerste twee shows waren binnen een half uur uitverkocht! Verveer is eind juli na vier jaar terug in Suriname met een eigen one-man show getiteld ‘Verveer Tori’.
Vandaag hebben honderden mensen kaarten gekocht bij Zus en Zo en Roué was speciaal hiervoor vanuit Amsterdam naar Paramaribo gevlogen. De eerste 150 kopers kregen een presentje uit handen van de populaire comedian. Ook hadden alle kopers een meet & greet en fotomoment met de in Suriname geboren Verveer.
Er zijn zeven voorstellingen van ‘Verveer Tori’ gepland en wel vijf op 23, 24, 25, 26 en 27 juli in Theater Thalia, met een toegangsprijs van SRD 120. En twee op zondag 28 juli, om 19.00u en 22.00u, in de Banquet Hall van Hotel Torarica. Die kaarten zijn alleen bij de receptie van Torarica te koop en kosten SRD 250 inclusief welkomstdrankje en snack.
De shows in Thalia op 26 en 27 juli zijn uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten voor 23, 24 en 25 juli verkrijgbaar bij Zus & Zo of voor de speciale shows in Torarica bij de receptie van het hotel. Wees er vlug bij want op=op.
Waterkant

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen