Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Inbraak bij woning aan de Hermitageweg, waarbij er een geldbedrag in Surinaamse dollars en Amerikaanse dollar alsook gouden sieraden zijn buitgemaakt.

De politie van het ressort Uitvlugt kreeg in de vroege ochtend van zaterdag 13 april omstreeks 01:50 uur een melding van een woning inbraak aan de Hermitageweg.
De politie deed het adres aan en stelde een onderzoek in. Gebleken is dat de verdachten bij afwezigheid van de bewoners de woning via de achterdeur betraden, na deze te hebben geforceerd. De woning was overhoop gehaald, waarbij er een geldbedrag in Surinaamse dollars en Amerikaanse dollar alsook gouden sieraden zijn buitgemaakt.
Aan de aanhouding van de daders word er gewerkt.
KPS

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen