Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Aanrijding met dodelijke afloop Gemenelandsweg en Thompsonstraat

Rond 10 uur vanmorgen heeft een aanrijding met dodelijke afloop plaatsgevonden. Een vrouw die op de bromfiets was, heeft het leven gelaten op de hoek van de Thompsonstraat en de Verlengde Gemenelandsweg. 

Volgens ooggetuigen kwam de personenauto vanuit de Thompsonstraat en ging richting Van Idsingastraat. Nabij de kruising met de Verlengde Gemenelandsweg heeft de autobestuurder, de bromfietser van achteren geraakt en meegesleept. 

Op hetzelfde moment kwam er een Tamkas bus aangereden en schepte het slachtoffer. De politie is nog ter plaatse bezig met het onderzoek. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is opgelopen naar 22. 


Starnieuws

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen