Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

241 verkeersovertreders krijgen boete opgelegd en 19 rijbewijzen zijn ingevorderd

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van zondag 14 tot en met zaterdag 20 april 241 verkeersovertreders beboet. Daarbij zijn 19 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd.
Er zijn 15 personen beboet voor het rijden zonder een rijbewijs.
Andere verkeersovertredingen waarvoor personen een boete opgelegd kregen zijn: het niet laten keuren of herkeuren van hun motorrijtuigen, rijden zonder veiligheidsgordel en rijden op zodanige wijze.

srherald

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen