Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Verkeersbarometer gestegen naar 18, na overlijden van heer Biharie

Radjkoemar Biharie heeft zaterdag het leven gelaten in het ziekenhuis. Hij werd vrijdag aangereden door een personenwagen in het verzorgingsgebied van politie Munder. 

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurder Netanja over de Sevagramweg reed. Zij verleende geen voorrang aan de autobestuurder Sanjeev, die over de Chalesburgweg reed, met als gevolg de aanrijding. 

Deze laatste verloor na de klap de controle over de weg en belandde op een inrit, alwaar de voetganger Biharie stond. Het slachtoffer Biharie werd onderschept door de bestuurder Sanjeev. Biharie raakte daardoor ernstig gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij is de volgende dag, zaterdag 9 maart, komen te overlijden in het ziekenhuis. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 18. In het belang van het onderzoek heeft de politie van Munder het rijbewijs van beide bestuurders, Netanja en Sanjeev, ingevorderd.

DBS

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen