Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Leidinggevende ingesloten voor seksueel molest op de werkplek

De politie van het ressort Centrum heeft op donderdag 7 maart de 37-jarige leidinggevende Sergio L. van een ziekeninrichting opgesloten voor seksueel molest op de werkvloer.
Een personeelslid deed op maandag 4 maart aangifte tegen hem. Volgens verklaring van de aangeefster maakte Sergio in de maand december 2018 kus bewegingen in haar richting wat zij zeer vernederend vond. Ze deed haar beklag bij de directie die maatregelen zou treffen, maar merkte hiervan niets op. Sergio liet het dan niet daarbij en op vrijdag 28 december 2018 betaste hij haar aan haar borsten. Ook van deze betasting stelde zij de directie in kennis, die wederom aangaf dat er maatregelen tegen Sergio getroffen zouden worden.
Toen het slachtoffer opmerkte dat er geen maatregelen tegen Sergio waren getroffen besloot zij op maandag 4 maart aangifte tegen hem te doen bij de politie. De verdachte Sergio werd door de politie ontboden en meldde zich op donderdag 7 maart aan. Sergio, L. werd na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Nieuws Suriname

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen