Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Beveiligingsmedewerker krijgt steekverwondingen

De politie van Geyersvlijt kreeg in de vroege ochtend van maandag 11 maart het bericht dat een steekpartij zich had voorgedaan bij een discotheek aan de Anamoestraat.
Bij aankomst op de locatie trof de politie de 44-jarige beveiligingsmedewerker C. G. aan met een steekverwonding ter hoogte van zijn linkerschouder.
Volgens verklaring van beveiligingsmedewerker waren twee vrouwen van Braziliaanse komaf bezig te ruziën in de discotheek. Beide vrouwen werden door de beveiligingsmedewerker uit de discotheek gezet. Een hunner, de 28-jarige Alina, T. wilde weer naar binnen gaan maar de beveiligingsmedewerker weigerde haar de toegang. Alina liep vervolgens weg om kort daarna terug te keren naar de discotheek.
Op een onbewaakt moment bracht zij de beveiligingsmedewerker een steekverwonding toe met een mes. Daarna maakte Alina zich uit de voeten maar werd door omstanders aangehouden. Vervolgens werd zij overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt.
Het mes is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De beveiligingsmedewerker werd door omstanders afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis.
Alina werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.
KPS

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen