Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

12 MANNEN AANGEHOUDEN INVERBAND MET DE SMOKKEL VAN EEN GROTE PARTIJ SIGARETTEN

Acht Braziliaanse bemanningsleden van een schoener ( zeilschip ) en vier Surinaamse vrachtwagenchauffeurs zijn in de nacht van woensdag 13 op donderdag14 maart door de douane recherche op een scheepswerf te Domburg aangehouden ter zake overtreding van het smokkel decreet.
De twaalf verdachten waren bezig smokkelwaar uit de schoener te lossen om die vervolgens in de vrachtwagens te laden. Deze verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De Surinamers zijn: Dinesh,R.(33jr.)Vikash,R.(35jr.)Awierman,L.(33jr) en Glenn,L.(50jr.). De Brazilianen zijn: Osmar,P.(40jr.)Tarziso,R.(31jr.)Bruno,A.(32jr.)
Adenil,D.(44jr.)Jhones,D.(29jr.)Meredilson,A.(23jr.)Adriano,R.(35jr.) en Lobato,D.(51jr.)
Het smokkelwaar in deze zijn sigaretten en wel iets meer dan 1500 dozen van de handelsmerken: Tradition en Oris. In het belang van het onderzoek zijn de dozen met sigaretten, de vrachtwagens en de schoener in beslag genomen.
De douane recherche heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude van de politie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen