Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Wilgo Valies sluit zich aan bij NPS


De kogel is door de kerk. Wilgo Valies, oud-voorzitter van de Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS), heeft vanmorgen bekendgemaakt dat hij zich aansluit bij de Nationale Partij Suriname (NPS).

Na een korte persconferentie heeft de voormalige vakbondsman zich aangemeld in Grun Dyari, waar hij is ontvangen door partijvoorzitter Gregory Rusland en andere NPS-toppers.  Valies zegt dat hij door meerdere politieke organisaties is benaderd. Toch was de keuze niet moeilijk omdat de NPS voor hem de meest betrouwbare en stabiele partij is.

Hoewel hij niet meer actief is in de BvL, zal hij wel blijven adviseren indien daar om gevraagd wordt. Daarnaast zal hij zich ook inzetten voor andere zaken binnen de gemeenschap. "Ik zal me overal inzetten voor de ontwikkeling van de totale gemeenschap", verzekert Valies.
De Ware Tijd

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen