Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Twee verdachten aangehouden door Politie van Uitvlugt.

Op 26 februari is een militair en een burger aangehouden en in verzekering gesteld door de politie van Uitvlugt Paramaribo. Deze twee verdachten, Shaquil V. (24) en Roche H. (25), hebben op een bedrijfsterrein een man mishandeld en kapverwondingen toegebracht.

Uit het onderzoek blijkt dat het motief van deze mishandeling een vrouw betreft. De vrouw was blijkbaar van twee suikerstokken aan het genieten. Ze had een relatie met het slachtoffer, en ze had ook tegelijkertijd ook een relatie met een van de daders die militair is.
De losbandige vrouw gebruikte het geld van de militair om benzine voor de auto die hij voor haar gekocht had te tanken en daarmee met haar nieuwe vlam (het huidige slachtoffer) te gaan feesten en het slachtoffer uit eten te brengen en kleren voor hem te kopen.
De politie heeft Roche en Shaquil die militair is in verzekering gesteld. Verder onderzoek is nog gaande.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen