Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Suriname: Werknemer ontploft bedrijf vrachtwagen na woordenwisseling met leidinggevende


Clarence F. (27) is aangehouden door de politie van Livorno. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de verdachte, die werkzaam was bij een bedrijf een voorwerp met een brandende lont plaatst onder de vrachtwagen. Kort daarna is een ontploffing te zien.

De schade aan de vrachtwagen is beperkt gebleven dankzij snel en effectief optreden van de brandweer. Het vermoeden bestaat dat de verdachte tot deze criminele daad is overgegaan, omdat hij een woordenwisseling kreeg met een leidinggevende van het bedrijf.

Clarence F. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau te Livorno. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering is gesteld, meldt de politie Public Relations.

Starnieuws

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen