Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

SLM Boeing 777 annuleert vlucht naar Amsterdam

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft de vlucht van vrijdag naar Amsterdam geannuleerd. Passagiers kregen eerst te horen dat er vertraging was en uiteindelijk werd de vlucht niet meer uitgevoerd.
De passagiers hadden al ingecheckt sedert 20.00u, want het toestel zou rond 22.30u vertekken. Om 1.30 uur zaterdag is besloten de vlucht niet meer uit te voeren. Waarbij de passagier terug konden gaan naar hun huis of hotel.
De geannuleerde vlucht (PY994) wordt vandaag (28 februari) uitgevoerd. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen