Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Man kaapt vliegtuig in Bangladesh en wordt doodgeschoten - Suriname Today

Een Boeing 737 met 142 passagiers aan boord is in Bangladesh teruggekeerd naar het vliegveld van de zuidelijk gelegen stad Chittagong. Volgens veiligheidsbronnen heeft een passagier geprobeerd het vliegtuig te kapen. Hij gedroeg zich verdacht en zou van plan zijn geweest de cockpit binnen te dringen. Alle passagiers zijn ongedeerd uit het vliegtuig gehaald.
De vlucht van Biman Bangladesh Airlines vertrok eerder vandaag uit Chittagong met Dubai als bestemming. Kort na het opstijgen keerde het toestel weer terug naar de luchthaven voor een noodlanding, bevestigt een woordvoerder van de luchtmacht van Bangladesh.
De verdachte passagier, een man uit Bangladesh, is doodgeschoten door commando’s. Media melden dat hij gewapend was. Zijn motief is onbekend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen