Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Huis leeggeroofd van echtpaar binnen een uur

Echtpaar woning te Santo Dorp werd binnen een uur na aanwezigheid thuis, leeggeroofd door criminelen. Omstreeks 09.15 uur zaterdag van huis en thuis aangekomen werd ontdekt dat de woning van het echtpaar compleet overhoop was gehaald.

Er is vaker bij de echtpaar ingebroken, waarbij goederen uit haar woning zijn ontvreemd. Dit keer hebben de daders de achterdeur van de woning geforceerd en hebben daarbij SRD 9000, USD 500, waardevolle sieraden en een jachtgeweer van haar man meegenomen. De man had het wapen onopvallend op het bed geplaatst en middels een laken afgedekt. 

Het slachtoffer zegt dat zij het niet zo breed hebben om alarm zoals camera te laten installeren. Zij wonen al langer dan 60 jaren op het adres en zijn vaker geconfronteerd met soortgelijke diefstallen.
Dit geval deed zich voor aan de Kronenburgweg in het verzorgingsgebied van politie Santo Dorp. De daders zijn nog onbekend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen