Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Vissersboot met vijf bemanningsleden vermist


Vissersboot met vijf bemanningsleden vermist. De politie van Livorno in Suriname kreeg een aangifte van vermissing van een vissersboot met een 5 koppige bemanning.

Volgens de ondernemer R.L. vertrok die boot op 14 januari via de Suriname rivier naar zee teneinde te vissen. Volgens afspraak zouden zij op 26 januari terug zijn. Echter is er niets meer van hen vernomen.
Niets van hen vernomen

Ze hadden proviand voor 2 weken en 1000 liters aan brandstof.


De afdeling Maritiem van het KPS en de kustwacht zijn ingeschakeld voor onderzoek. Het onderzoek duurt voort.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen