Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Supermarket in Belgie vindt tien kilo cocaïne met straatwaarde van 500.000 euro tussen bananenIn de Colruyt in Sint-Truiden in Belgie is vanmorgen zo’n 10 kilo cocaïne gevonden tussen de biologische bananen. Winkelpersoneel vond het pakket voor openingstijd tijdens het uitpakken van de bananen.

Woordvoerder Hanne Poppe van de Colruytgroep bevestigt het feit dat er vanmorgen bij het uitpakken van de biobananen een merkwaardige pakketje met een poederachtige substantie is aangetroffen tussen de bananen. “Zoiets is zeer uitzonderlijk. Wij hebben meteen de politie verwittigd en die heeft in alle vestigingen een controle uitgevoerd. Voor de rest werd er niets meer gevonden. Als ik mij niet vergis, komen die bananen uit Zuid-Amerika per containerschip.”

Straatwaarde 500.000 euro

Pieter Strauven van het Limburgse parket bevestigt dat het over een partij cocaïne  van tien kilo gaat met een straatwaarde van 500.000 euro. “Het dossier is overgedragen aan de Federale Gerechtelijke Politie in Limburg. De zaak moet nu verder uitgeklaard worden.”

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen