Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

PL buschauffeurs takelen mekaar af, beide zijn ingesloten


De buschauffeurs Wendel W. (31) en Vergillio L. (37) zijn ingesloten door de politie van Lelydorp. Beide verdachten onderhouden de PL-route. Zij hebben geruime tijd ruzie met elkaar. Ze maakten het tot een gewoonte elkaar steeds in te halen, zodat de andere geen passagiers kon laten instappen in zijn bus.


Advertentie


Dinsdag was het weer raak tussen de chauffeurs. De ruzie mondde uit in een vechtpartij. Met een wielsleutel bracht Wendel W. zijn tegenstander slagen toe op het hoofd en beet hem ook in zijn vinger.

Vergillio L. weerde zich en bracht Wendel W. vuistslagen toe op het lichaam, waardoor deze zwellingen op het hoofd en lichaam heeft opgelopen. Beide buschauffeurs werden voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn zij overgebracht naar het politiebureau. Vergillio L. is voor verdere behandeling verwezen naar de plastische chirurg.

Beiden werden verhoord en in overleg met het Openbaar Ministerie zijn ze in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen