Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Man smokkelt drugs in pindasaus

Het BID-Team van de politie op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname heeft een 26-jarige Surinaamse man aangehouden die cocaïne probeerde te smokkelen in pakken met gemalen pinda, zogenoemde pinda saus. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.


Foto - surinaamsetoko.nl
De pakken in zijn reisbagage hadden een bruto gewicht van 11 kilogram. Hoeveel daarvan cocaïne was is niet bekend gemaakt door de politie. De man verklaarde dat hij de pakken pinda saus onder de markt heeft gekocht en dat hij niet wist dat er cocaïne in de saus verwerkt was.


Hij is door het BID-Team overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcoticabrigade, samen met de in beslag genomen pakken pinda saus waarin vermoedelijk cocaïne verwerkt is. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen