Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

3 Mensen overleden bij een verkeersongeval te Klein Saramacca


Drie doden bij verkeersongeval – De politie van Brownsweg heeft vanmorgen, na een melding van een verkeersongeval, een auto met daarin drie lijken aangetroffen in een zijweg na de derde brug van de weg naar Atjoni.Collega’s, die ter plaatse werden aangetroffen, verklaarden dat de drie slachtoffers in de middag van donderdag 24 januari vanuit Brownsweg vertrokken waren richting Paramaribo. Dat toen zij naar de stad belden en te horen kregen dat de drie niet in Paramaribo waren aangekomen, besloten werd op naar hun op zoek te gaan. Dat zij omstreeks 1 uur in de ochtend van vrijdag 25 januari op zoek gingen naar hun collega’s.


Omstreeks negen uur in de morgen zagen zij persoonlijke spullen van de slachtoffers op het water van een goud put drijven. Die put bevindt zich langs de weg naar Atjonie. Gebleken is dat de auto, waarin Gemin, Karsosemito en Kowikromo zaten, in de goud put terecht was gekomen en dat zij het leven hadden gelaten. Met het overlijden van deze drie arbeiders staat de verkeersbarometer landelijk op zes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen