Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Denhaag: Neef van Wiekash Ramgolam ligt nog levend onder het puin

Een Hindoestaanse familie is vanmiddag rond 16.30u getroffen door de gasexplosie in een woning in Den Haag. 
Het is een ravage in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Het interieur van de drie woningen die vanmiddag deels zijn ingestort door een gasexplosie is volledig blootgesteld aan de omgeving. De voorgevel van het pand ligt aan diggelen.
In de afgelopen uren zijn drie gewonden uit het pand gehaald. In totaal zijn bij de explosie negen personen gewond geraakt. Zeven mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe zij eraan toe zijn. Er ligt nog zeker een persoon levend onder het puin.
Mijn oom is in het brandwondencentrum, maar mijn neef ligt nog onder het puin” aldus Wiekash. Op dit moment is er een reddingsactie gaande voor de man die onder het puin ligt na de verwoestende explosie. “Ik maak het goed” liet hij via de telefoon weten.
Ik ben blij dat er contact met hem is, ik heb er alle vertrouwen in dat hij er levend onder vandaan komt", vertelt hij. Zijn oom, tante en neef wonen op de begane grond van het ingestorte pand. Zijn oom en tante zijn overgebracht naar het ziekenhuis. "Mijn oom is in het brandwondencentrum, maar mijn neef ligt nog onder het puin."

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen