Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Brunswijk: Mi wani puru NDP na makti


Ronnie Brunswijk, voorzitter van de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelingspartij (Abop), stoort zich niet aan de politieke organisaties die nu al campagne voeren in het binnenland. Ook het feit dat enkele Abop-leden, onder wie Miguel Abaas, zijn overgestapt naar de VHP, laat hem ongemoeid. Volgens de voorzitter kan geen enkele partij de Abop verslaan in het achterland."Als de VHP haar tijd wil verdoen in het binnenland, laat ze maar gaan. Te woyo yagi, mi sa syi suma seri. Ik vecht niet tegen kleine partijen, maar mi wani puru NDP na makti", benadrukte Brunswijk zaterdag tijdens een Abop-congres in de Flexmall. Hij richt zich meer op Paramaribo, omdat naar zijn zeggen daar de echte strijd wordt gestreden. Tijdens het congres heeft de voorzitter samen met verschillende districtsbesturen, strategieën voor de komende verkiezingen besproken.

Daarbij is een tijdlijn gepresenteerd om bepaalde doelen te realiseren. Brunswijk heeft de aanwezigen opgeroepen om de eenheid binnen de partij te bewaren en hard aan de slag te gaan in het veld. Als het plan dat is gepresenteerd goed wordt uitgevoerd, weet hij zeker dat Abop meer dan vijf zetels zal halen in 2020.


Bron: DWT

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen