Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Belastingaanslag voor moedermaatschappij Gucci kost meer dan een miljard

De Italiaanse belastingdienst heeft Kering, de moedermaatschappij van Gucci, vrijdag een naheffing van €1,4 miljard gestuurd, aldus the Wall Street Journal.
De belastingdienst wijst erop dat de dochter veel geld verdiende in Italië, maar hier niets over afdroeg. De €1,4 miljard betreft onbetaalde belastingen in de periode 2011-2017.
Eerder kregen meerdere modehuizen het al aan de stok met de Italiaanse belastingdienst. Bij de eigenaren van zowel Prada als Armani vielen al stevige naheffingen op de mat. De Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana kregen zelfs celstraffen opgelegd, omdat ze een Italiaanse houdstermaatschappij hadden gebruikt om belastingen te ontwijken. Bij de Hoge Raad werd deze straf uiteindelijk teniet gedaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen