Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Afgebrande pand Dr Sophie Redmonstraat vormt gevaar

De grote brand die op nieuwjaarsnacht is uitgebroken in het gebouw in centrum van Paramaribo, staat op instorten. 
Het gebouw van winkel Tulipani aan de Dokter Sophie Redmondstraat vertoont scheuren en vormt een gevaar voor mensen die dagelijks voorbij lopen. Dat zegt een gepensioneerd brandweerman tegen de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT).
Ten eerste begon het in de kledingzaak Tulipani en is heel snel overgeslagen naar het gebouw van Chiu Hung. Dit pand is door de brand al volledig ingestort schrijft dWT. Dat zelfde lot wacht ook Tulipani denkt de man.
Naast de scheuren hangen er losse plafonddelen aan de voorzijde. Misschien niet vandaag, maar als er niets wordt gedaan, zal er zeker iets ergs kunnen gebeuren waarbij er doden kunnen vallen zegt de oud-brandweerman bezorgd en wijst vooral op het gevaar voor voorbijgangers.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen