Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

53 Jarige Vrouw aangehouden met cocaïne te Zanderij

Een 53-jarige vrouw is afgelopen weekend op de Surinaamse internationale luchthaven te Zanderij aangehouden door het BID-Team van de politie wegens drugssmokkel. In haar geslachtsdeel had zij een bol met cocaïne gestopt en wilde daarmee vanuit Suriname naar Nederland afreizen. Ook had ze vijftig tot zestig cocaïnebolletjes geslikt.
De aangetroffen bol met cocaïne had een gewicht van 160 gram meldt het Korps Politie Suriname vandaag. De vaginabol is door het BID-Team in beslag genomen en overgedragen aan de Narcotica Brigade. En van de cocaïne bolletjes is een aantal al op natuurlijke wijze uit het lichaam van de verdachte gekomen.
Hangende het onderzoek is de vrouw, die de Nederlandse nationaliteit bezit, in verzekering gesteld.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen